sokol 4 trans opinie

Dodaj opinie swojej firmy przeprowadzkowej w Anglii.

adres 17 Nicholes Road, Hounslow, England, TW3 3QH
status Active
rodzaj firmy Private limited Company
założona 11 May 2012
Website www.sokol4trans.co.uk
Phone +447902818886
Phone +447958339781
Phone +447824995434

 

Sokol 4 trans Opinie – Niezawodnej Firmie Przeprowadzkowej

Rated 5,0 out of 5
28 lipca 2023

Dziękuję za wasz profesjonalizm i zaangażowanie w realizację tego projektu

Anna

Sokol 4 trans opinia

Rated 5,0 out of 5
3 lipca 2023

polecam firmę sokol, dobre i tanie przeprowadzki UK PL

Katarzyna

Rzetelna firma

Rated 4,0 out of 5
27 czerwca 2023

Solidna firma, przesyłka dotarła na czas. Polecam.

Marek

Zdecydowanie polecam

Rated 5,0 out of 5
12 czerwca 2023

Bardzo dobry kontakt, wszystko na czas.

Aleksandra

Zgadza się

Rated 4,0 out of 5
1 czerwca 2023

Solidna firma, wszystko odbyło się zgodnie z planem.

Wojciech

Profesjonalne podejście

Rated 5,0 out of 5
15 maja 2023

Cenię tę firmę za profesjonalizm. Wszystko zawsze na czas.

Mariusz

Szczerze polecam

Rated 5,0 out of 5
5 maja 2023

Bardzo dobry kontakt, transport bez problemów.

Dorota

Bardzo dobrze

Rated 5,0 out of 5
25 kwietnia 2023

Szybko, solidnie i bezproblemowo. Polecam usługi.

Robert

Dobrze, ale bez rewelacji

Rated 4,0 out of 5
22 marca 2023

Firma solidna, ale bez zachwytów. Na plus obsługa klienta.

Aleksandra

Nie jestem do końca zadowolony

Rated 3,0 out of 5
17 marca 2023

Kilka drobnych usterek, ale generalnie w porządku.

Julia

Nie jest źle, ale...

Rated 3,0 out of 5
25 lutego 2023

Przesyłka dotarła, ale z kilkugodzinnym opóźnieniem.

Małgorzata

Świetna firma

Rated 5,0 out of 5
20 lutego 2023

Wszystko zgodnie z umową. Bez problemów.

Magdalena

Nie do końca zadowolony

Rated 3,0 out of 5
15 stycznia 2023

Transport dość szybki, ale niestety mój stół doładował uszkodzony.

Monika

Mogło być lepiej

Rated 3,0 out of 5
1 stycznia 2023

Nie wszystko poszło zgodnie z planem.

Barbara

Dobrze, ale mogło być lepiej

Rated 4,0 out of 5
1 listopada 2022

Przewoźnik ok, ale obsługa mogła być bardziej pomocna.

Agata

Nie jest źle

Rated 3,0 out of 5
30 września 2022

Firma ok, ale miała pewne opóźnienia.

Krzysztof

Profesjonalizm

Rated 5,0 out of 5
25 sierpnia 2022

Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Polecam.

Tomasz

Sokół to pewny wybór

Rated 5,0 out of 5
19 sierpnia 2022

Bezpieczny transport, wszystko zgodnie z ustaleniami.

Tomasz

Dobre, ale z drobnymi błędami

Rated 4,0 out of 5
15 lipca 2022

Firma ok, ale były drobne niedociągnięcia.

Jakub

Wszystko OK

Rated 5,0 out of 5
12 czerwca 2022

Bardzo dobrze zorganizowany transport. Polecam.

Elżbieta

Szybko i sprawnie

Rated 5,0 out of 5
30 maja 2022

Usługa wykonana szybko i sprawnie. Polecam Sokół 4 Trans.

Ewa

Bez zarzutu

Rated 5,0 out of 5
18 kwietnia 2022

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam!

Paweł

Dobre, ale mogło być lepiej

Rated 4,0 out of 5
18 lutego 2022

Generalnie jestem zadowolony, ale mógłbym być bardziej, gdyby nie opóźnienie.

Anna

Bardzo dobra firma

Rated 5,0 out of 5
15 stycznia 2022

Solidnie, profesjonalnie, bez żadnych problemów.

Jan

Na plus i minus

Rated 3,0 out of 5
5 stycznia 2022

Pozytyw to szybkość realizacji usługi, na minus niestety uszkodzona szafka.

Barbara

Dobrze, ale...

Rated 4,0 out of 5
15 grudnia 2021

Nie jestem do końca zadowolony z komunikacji.

Marcin

Bez zastrzeżeń

Rated 5,0 out of 5
12 grudnia 2021

Bardzo miła i pomocna obsługa, wszystko na czas i bez problemów.

Krzysztof

Mogło być lepiej

Rated 3,0 out of 5
1 grudnia 2021

Nie jest źle, ale miałem pewne zastrzeżenia.

Anna

Mogło być lepiej

Rated 3,0 out of 5
11 listopada 2021

Niestety przesyłka dotarła z opóźnieniem.

Jakub

Na razie jestem zadowolony

Rated 4,0 out of 5
7 października 2021

Wszystko przebiegło sprawnie, przesyłka dotarła w całości.

Joanna

Nieco zawiedziony

Rated 3,0 out of 5
9 września 2021

Spóźnienie i brak informacji o tym fakcie.

Piotr

Polecam Sokoła

Rated 5,0 out of 5
5 września 2021

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam usługi transportowe Sokół 4 Trans.

Piotr

 

4,2
Rated 4,2 out of 5
4,2 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent47%
Very good25%
Average28%
Poor0%
Terrible0%

Sokol4Trans – Twój partner w przeprowadzkach między Wielką Brytanią a Polską!

Sokol4Trans to firma, która zdobyła renomę jako niezawodny partner w branży przeprowadzek. Jej doświadczenie, profesjonalizm i skuteczność są niezrównane, co potwierdzają liczne pozytywne opinie i rekomendacje klientów. Sokol4Trans doskonale rozumie, że przeprowadzka to ważne wydarzenie w życiu każdego, dlatego z pełnym zaangażowaniem i dbałością o szczegóły podejmuje się organizacji i realizacji transportu.

 

pakowanie paczki przeprowadzki z UK do Polski
pakowanie paczki przeprowadzki z UK do Polski

 

Sokol4Trans oferuje szeroki zakres usług przeprowadzkowych, obejmujących zarówno przewóz mebli, sprzętu AGD, jak i kompleksowe wsparcie podczas procesu zmiany miejsca zamieszkania. Ich fachowy zespół specjalistów doskonale zna się na technikach pakowania, zabezpieczania i transportu, co zapewnia bezpieczeństwo i ochronę Twoich cennych przedmiotów.

Działania Sokol4Trans są ukierunkowane na spełnianie indywidualnych potrzeb klientów. Szybkość, terminowość i profesjonalizm to wartości, które mają najwyższy priorytetw ich działalności. Zespołowi Sokol4Trans można zaufać, ponieważ mają oni nie tylko bogate doświadczenie, ale także doskonałą reputację jako rzetelni i zaangażowani partnerzy.

Właśnie dlatego sokol4trans jest często wyszukiwanym słowem kluczowym przez osoby, które poszukują solidnej firmy przeprowadzkowej. Sokol 4 trans to termin, który często jest kojarzony z profesjonalizmem, wysoką jakością usług i kompleksowym podejściem do przeprowadzek. Niezależnie od tego, czy planujesz przeprowadzkę między Wielką Brytanią a Polską, czy też lokalną przeprowadzkę w obrębie jednego z tych krajów, sokol4trans to firma, na którą możesz liczyć.

Jeśli szukasz sprawdzonego partnera w dziedzinie przeprowadzek, sokol4trans jest tu, aby zrealizować Twoje potrzeby. Bez względu na to, czy potrzebujesz przewieźć pojedyncze przedmioty czy też kompleksowe usługi przeprowadzkowe, sokol4trans zapewni Ci pełne wsparcie na każdym etapie procesu. Skontaktuj się z sokol4trans już dziś, aby omówić swoje wymagania i otrzymać indywidualną ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb. Zaufaj sokol4trans i ciesz się bezproblemową przeprowadzką!

Sokol4Trans – Profesjonalne przeprowadzki między Wielką Brytanią a Polską

Profesjonalizm i zaangażowanie – podstawy działalności Sokol4Trans

sokol4trans opinie

Sokol4Trans opinie blog to firma przeprowadzkowa, która od lat zdobywa uznanie klientów dzięki swojemu profesjonalizmowi i zaangażowaniu. Każda przeprowadzka jest dla nich wyzwaniem, które podejmują z pełnym profesjonalizmem i dbałością o szczegóły.

Sokol4Trans Opinie video – Twój zaufany partner w przeprowadzkach

Kiedy planujesz przeprowadzkę, ważne jest, aby mieć zaufanego partnera przy swoim boku. przeprowadzki opinie Sokol 4 Trans to firma, na którą można polegać. Ich doświadczony zespół z wieloletnim doświadczeniem w branży przeprowadzkowej zapewnia profesjonalną obsługę na każdym etapie procesu.

przeprowadzki anglia polska

Wielostronne usługi przeprowadzkowe

Sokol4Trans opinie oferuje szeroki zakres usług przeprowadzkowych, dopasowanych do indywidualnych potrzeb klienta. Niezależnie od tego, czy przeprowadzasz się z Wielkiej Brytanii do Polski, czy też z Polski do Wielkiej Brytanii, Sokol4Trans recenzje zapewni kompleksowe wsparcie i profesjonalne rozwiązania.

opinie na forum sokol 4 trans
opinie na forum sokol 4 trans

Bezpieczeństwo jako priorytet

W Sokol4Trans forum opinie bezpieczeństwo jest priorytetem. Zespół skrupulatnie dba o odpowiednie zabezpieczenie i pakowanie przedmiotów, aby zapewnić ich bezpieczny transport. Możesz mieć pewność, że Twoje cenne mienie jest w dobrych rękach.

Terminowość i skuteczność

Sokol4Trans firma opinie zdaje sobie sprawę, jak ważne jest przestrzeganie terminów. Dlatego dokładają wszelkich starań, aby przeprowadzka odbyła się zgodnie z ustalonym harmonogramem. Ich skuteczność w realizacji przeprowadzek przyczynia się do zadowolenia klientów.

Indywidualne podejście

Każda przeprowadzka jest inna, dlatego Sokol4Trans opinie przykłada dużą wagę do indywidualnego podejścia do klienta. Zespół słucha i rozumie potrzeby klientów, dostosowując swoje usługi, aby sprostać ich oczekiwaniom.

Profesjonalna obsługa klienta

Sokol 4 Trans opinie dba o pełne zadowolenie klienta poprzez profesjonalną obsługę. Zespół jest zawsze dostępny, aby odpowiedzieć na pytania, rozwiać wątpliwości i zapewnić wsparcie na każdym etapie przeprowadzki.

Wybierz Sokol4Trans – Twojego partnera w przeprowadzkach

Jeśli szukasz profesjonalnego partnera w dziedzinie przeprowadzek między Wielką Brytanią a Polską, Sokol4Trans to solidny wybór. Działając zgodnie z najwyższymi standardami, zespół Sokol4Trans zapewni Ci bezpieczną i sprawną przeprowadzkę. Skontaktuj się z nimi już dziś i przekonaj się, dlaczego Sokol4Trans jest wyborem wielu zadowolonych klientów.

Sokol4Trans – Profesjonalne przeprowadzki między Wielką Brytanią a Polską

Profesjonalizm i zaangażowanie – podstawy działalności Sokol4Trans

Sokol4Trans to firma przeprowadzkowa, która od lat zdobywa uznanie klientów dzięki swojemu profesjonalizmowi i zaangażowaniu. Każda przeprowadzka jest dla nich wyzwaniem, które podejmują z pełnym profesjonalizmem i dbałością o szczegóły.

Sokol4Trans – Twój zaufany partner w przeprowadzkach

Kiedy planujesz przeprowadzkę, ważne jest, aby mieć zaufanego partnera przy swoim boku. Sokol4Trans to firma, na którą można polegać. Ich doświadczony zespół z wieloletnim doświadczeniem w branży przeprowadzkowej zapewnia profesjonalną obsługę na każdym etapie procesu.

Wielostronne usługi przeprowadzkowe

Sokol4Trans oferuje szeroki zakres usług przeprowadzkowych, dopasowanych do indywidualnych potrzeb klienta. Niezależnie od tego, czy przeprowadzasz się z Wielkiej Brytanii do Polski, czy też z Polski do Wielkiej Brytanii, Sokol4Trans zapewni kompleksowe wsparcie i profesjonalne rozwiązania.

Bezpieczeństwo jako priorytet

W Sokol4Trans bezpieczeństwo jest priorytetem. Zespół skrupulatnie dba o odpowiednie zabezpieczenie i pakowanie przedmiotów, aby zapewnić ich bezpieczny transport. Możesz mieć pewność, że Twoje cenne mienie jest w dobrych rękach.

Terminowość i skuteczność

Sokol4Trans zdaje sobie sprawę, jak ważne jest przestrzeganie terminów. Dlatego dokładają wszelkich starań, aby przeprowadzka odbyła się zgodnie z ustalonym harmonogramem. Ich skuteczność w realizacji przeprowadzek przyczynia się do zadowolenia klientów.

Indywidualne podejście

Każda przeprowadzka jest inna, dlatego Sokol4Trans przykłada dużą wagę do indywidualnego podejścia do klienta. Zespół słucha i rozumie potrzeby klientów, dostosowując swoje usługi, aby sprostać ich oczekiwaniom.

Profesjonalna obsługa klienta

Sokol4Trans dba o pełne zadowolenie klienta poprzez profesjonalną obsługę. Zespół jest zawsze dostępny, aby odpowiedzieć na pytania, rozwiać wą